I

Op 300 meter afstand ligt het gemoedelijke dorpje Tricht met een paar uitstekende restaurants, waarvan één met een terras aan de Linge. Het iets verderop gelegen gemoedelijke dorp Geldermalsen (regiofunctie) kent diverse grotere Supermarkten en een marktplein met winkels en terrassen
Lekker bezig
Kanoën met  onze (4/5P Canadese) kano of de (1P kayak)  bijvoorbeeld. De beide wateren, de Hooglandse Wetering en de Linge worden op het snijpunt van ons perceel  door een monumentaal gemaaltje gescheiden. Vanaf ons steigertje kunt u met onze kano’s via dit prachtig meanderende watertje naar het natuurgebied "de Regulieren" van het Geldersch Landschap peddelen. Alle bijbehorende materialen zijn aanwezig.
Of wandelen Op de naastgelegen Lingedijk  over twee mooie lange afstand wandelpaden, beter bekend als LAWs.
Of fietsen op de fraaie kleine kronkelende Linge- en Kornedijk kunt u, indien gewenst, stroomopwaarts en het eeuwenoude- en ommuurde stadje Buren bezoeken en het iets verder gelegen oude Waalstadje Tiel. Of stroomafwaarts via het landgoed "de Marienwaerdt" met een pannenkoekenbakkerij door naar Beesd en Culemborg.
Of ’s avonds na het eten op een warme zomeravond wandelend of fietsend een lekker ijsje halen in Tricht of Geldermalsen..